Több személyes infrakabinok

Kiknek ajánljuk? Milyen előnyökkel bír?

Több személyes infrakabinról 3, vagy több felhasználó személy esetében beszélünk.

Helyigénye nagyobb, mint 1 és 2 személyes társai, azonban fogyasztása még mindig nem jelent kiugró extra költségeket.

68.jpg

A felhasználók elhelyezkedése, valamint a rendelkezésünkre álló hely formája, mérete határozza meg a beépítendő infrasugárzók számát. Méregtelenítés szempontjából legfontosabb terület az emberi testen a gerincoszlop és környéke, ezért ügyelni kell arra, hogy minden felhasználó háta mögött  legyen egy infrasugárzó. A magunkkal szemben elhelyezendő infrasugárzókat úgy kell elképzelnünk, hogy minden felhasználót lehetőleg minden irányból egyenletesen érjenek az infrasugarak. Ez azt jelenti, hogy vagy minden felhasználóval szemben helyezek el egy-egy infrasugárzót, vagy a kabin első sarkaiba telepítem az infrasugárzókat. Nagyobb kabinok esetén az első infrasugárzókat forgatható formában szereljük be. Ezzel a műszaki megoldással ugyanis azok rugalmasan irányíthatóak a felhasználó felé akkor is, ha pl. egy három, vagy több személyes kabinban csak egy felhasználó tartózkodik. Fent említettek alapján felhasználónként 2-3 infrasugárzóval kell kalkulálni (1 db hát-, ill. 1- vagy 2 db első sugárzó). Az infravörös sugárzás horizontálisan terjed, ezért függőleges irányban helyezzük el az infrasugárzókat. Fontos megemlítenünk, hogy használat során azok az infrasugarak a leghatékonyabbak, melyek egyből (visszaverődés nélkül) érik el a felhasználó testét. A kabin más felületeiről és egyéb berendezéseiről visszaverődő sugarak infraszaunázás szempontjából nem lényegesek, mert a visszaverődés mértéke elenyésző!

Ezekbe a kabinokba általában már lábsugárzó is kerül, nagyjából 2m kabinszélességig 1 db! Ezek a lábsugárzók külön kapcsolóval vannak ellátva.

A legoptimálisabb távolság felhasználó és az infrasugárzók között egyik irányba sem haladja meg az 100 cm-t.

Keressen minket az árajánlat kérő űrlap, vagy a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek segítségével, munkatársunk visszahívja, felveszi Önnel a kapcsolatot!