Szauna gyártás

Szauna Gyártás | Finn szaunák, infraszaunák, kombinált szaunák és luxus szaunák egyedi igények alapján történő tervezése és gyártása. Mit kell átgondolnunk megrendelőként, ha szauna építésbe szeretnénk kezdeni? Milyen szaunát szeretnék? Van-e elegendő helyem? Az elektromos hálózat, és technikai feltételek megfelelőek-e? Milyen szauna típusra van pénzem?

A fent említett kérdéseket segítünk tisztázni. Legyen legalább 1m2 szabad terület a lakásban és kezdőthet a szauna gyártás.

A szauna gyártás menete röviden: Megrendelői elképzelés, árajánlat kérése - telefonos konzultáció, részletek egyeztetése - árajánlat adása - megfelelése esetén helyszíni felmérés, véglegesítés. Ezt követően gyártás a műhelyben, majd kiszállítás összeszerelés.

Ugye milyen egyszerűen hangzik? És valóban nem is bonyolult, hiszen sok éves tapasztalatunk segít a leginkább Önnek való, személyre szabott szauna elkészítésében, igazodva minden extra, különleges igényhez.

Kérje ajánlatunkat az árajánlat kérő űrlap, vagy a kapcsolat menüpontban található üzenet segítségével, vagy telefonon, visszahívjuk Önt!

Szauna gyártás