Bemutatkozunk

Csapatunk több, mint 10 éve foglalkozik az egész országra kiterjedően, csúcsminőségű és egyedi igényeket kielégítő szaunák tervezésével, építésével, felújításával. Minden Saunaline által forgalmazott termék első osztályú alapanyagból Magyarországon kerül előállításra és saját fejlesztés által jött létre!

Az általunk épített infraszaunákba teljes spektrumú, halogéntechnológiás Philips fejlesztésű Dr. Fischer Vitae hősugárzókat szerelünk. Kombinált, valamint finn szaunáinkat is első osztályú minőségben, minden elképzelhető igénynek megfelelően tervezzük és folyamatos fejlesztésekkel igazítjuk a legújabb trendekhez és megrendelői igényekhez. Élen járunk az egyedi szaunagyártás világában, nem csak sok éves tapasztalatunknak, hanem fejlett gépparkunknak, valamint magasan képzett szakembereinknek köszönhetően.

Luxus kategóriájú szaunáink a felhasznált anyagok minőségének, fajtájának és a kidolgozottság fokának, megrendelőink extra igényeinek köszönhetően, az egyedi szaunagyártás világán belül, egy új dimenziót nyitnak!

30.jpg