Kombinált szauna

Kombinált szaunáinkat azon kedves megrendelőinknek ajánljuk, akik mindkét szaunázási fajtát szeretik és idejüktől, valamint alkalomtól, létszámtól függően kedvükre szeretnének választani a finn szaunázás, vagy az infraszaunázás jótékony hatásai közül.

Kinek ajánljuk a kombinált szaunát? Milyen előnyei vannak?

Ha kedvére szeretne választani a két szaunázási mód közül, de egyikről sem szeretne lemondani, akkor Önnek a Saunaline kombinált szaunája a kézenfekvő választás.

Fontos kiemelnünk, hogy kombinált szauna esetében sem kell az egész kabint "beinfráznunk", elegendő célzottan a leendő felhasználó személyek száma alapján elhelyezni a sugárzókat. A kabin szerkezete -természetesen első osztályú minőségben- megfelel a finn szaunák szigorú technikai követelményeinek. A felhasználható fa anyagok választéka megegyezik a normál finn szaunáéval. Készülhet lucfenyőből, csomómentes fenyőből, vöröscédrusból, antiarisból, abachiból, hemlockból, kanadai nyárból.

33.jpg

A már meglévő finn szaunájához is rendelhet infraszauna rendszert, munkatársunk ingyenes felmérés során tisztázza a konkrét lehetőségeket, és megrendelői elképzeléseket. Falba sűlyesztett vagy falra szerelt egyedileg állítható infrasugárzókat szerelünk, melyeknek a szaunakályhával együtt történő  használatát lehetetlenné tesszük installáláskor, hiszen a kétféle szauna rendszert egyszerre használni tilos!

Minden létező extra tartozék rendelhető a már meglévő szaunájához is, de az általunk épített kombinált szaunákhoz is. Határ a csillagos égbolt.