Luxus szauna

Üdvözöljük a szaunázás új dimenziójában, a Saunaline luxus világában!

Sokan kérdezik meg tőlünk, mitől sorolandó luxus kategóriás szaunákhoz az általunk már egyébként is csúcsminőségben gyártott szauna?

A válasz a kidolgozottság fokában, a felhasznált anyagokban a kivitelezés és megrendelői igények határtalan lehetőségeiben, egyszóval a részletekben rejlik, hiszen technikailag, technológiailag minden típusú szaunánk alap esetben is a prémium kategóriába sorolható.

49.jpg

Helyszíni felméréseink során megrendelőink elképzelései helyezik egy magasabb kategóriába szaunáinkat, legyen az infraszauna, finn szauna, vagy kombinált szauna és ezeknek kültéri változatai. Mindhárom típusú szauna esetében elképzelhető a legnagyobb luxus. A faanyag ebből a szempontból meghatározó, hiszen készülhet a szauna kabin csomómentes fenyőből, vöröscédrusból, antiarisból, abachiból, hemlockból, kanadai nyárból. Mindegyik más árszintet képvisel, így már a fa kiválasztásánál eldőlhet a luxus kifejezés létjogosultsága. Ebből kifolyólag előre meghatározott luxus kategóriás termék nem létezik, ezt Ön teszi luxus szaunává, melyben mi minden létező igénynek megfelelünk, fantáziái megvalósításában segítségére vagyunk és állunk a kihívások elé.

A legkülönlegesebb igényével is forduljon hozzánk bizalommal, legyen az beltéri vagy kültéri kabin, üvegkabin vagy hagyományos kivitelezésű, rendhagyó alakú, vagy szabályos, egyszóval minden ami szauna!

Weboldalunkon - a teljesség igénye nélkül - átfogó képet szerettünk volna alkotni a szaunázás világáról, rendelhető extrákról, technikai megoldásokról, az egyedi szaunagyártás menetéről.

Keressen minket az árajánlat kérő űrlap, vagy a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek segítségével, munkatársunk visszahívja, felveszi Önnel a kapcsolatot!