Gondolta volna?

Gondolatébresztő és tájékoztató jelleggel, pár érdekes kérdés segítségével szemléltetnénk az egyedi szaunagyártás szinte végtelen lehetőségeit, legyen szó infrakabinról, finn szaunáról, kombinált szaunáról, esetleg a luxus kategóriába eső minőségi, technikai és design elemekről. Egyedi méretű és minőségű szaunáink minden megrendelői igényt kielégítenek!

87.jpgGondolta volna, hogy egy infraszauna kevesebbet fogyaszt, mint egy hajszárító? -ha nem- ezzel nincsen egyedül, pedig igaz! Ahogyan egy hajszárítót is kizárólag addig használunk, amíg meg nem szárad a hajunk, úgy a cégünk által épített infraszauna is csak a szaunázási idő alatt fogyaszt áramot, felfűtési idő nélkül! Ez az idő alkalmanként akár 30 percnél is kevesebb lehet.

A szükséges energiaigény 1-3,5KW-ig (230V,1 fázis). Nagyon fontos kiemelni, hogy infraszaunáinknál nincsen felfűtési idő! Üzemi hőmérséklete 35-55 C fok.

Gondolta volna, hogy akár 1m2-es területen is építhető infraszauna? Nem kell lemondania a szaunázás élményéről és méregtelenítő hatásáról (lásd élettani hatások) még kis fürdőszobai vagy akár tetőtéri elhelyezési lehetőség miatt sem!

Gondolta volna, hogy nem csak fából illetve lambériából készülhet szauna kabin? Legyen az infrakabin, finn szauna, kombinált szauna, luxus kategóriába tartozó vagy akár ezeknek kültéri változata?

40.jpg

Felhasználható anyagok (a teljesség igénye nélkül): kő, üvegkabin, tégla, ytong, gipszkarton, sótégla.

Gondolta volna, hogy 100%-ban üvegből épített kabint is rendelhet? Akár körpanorámás kültéri szauna kabin építése is lehetséges egyedi technológiai megoldásainknak köszönhetően.

Gondolta-e, hogy kültéren is telepíthető infraszauna? Nincsen akadálya!

Eszébe jutott-e, infraszauna és zuhanykabin egybe építése 2m2-en? Egyedi ötleteink minden igényt kielégítenek, megvalósításuknak kreativitása szab határt.

Látott-e már kültéri szaunát zöld tetővel? Igazán mutatós és egyedi, luxus kategóriájú szauna!