Infrakabinok

Hogyan válasszak a kabinok közül? Finn? Kombinált? Infra? Íme az infrakabinok és a Philips fejlszetésű Dr. Fischer Vitae infrasugárzók előnyei és hasznos tudnivalók!

Az infraszaunázás lényege tulajdonképpen a nagyon intenzív méregtelenítés, melyet esetünkben rövidhullámú infrasugarakkal érünk el, köszönhetően a Philips fejlszetésű Dr. Fischer Vitae csúcstechnológiás halogénizzóinak.

Infraszaunáink hatékonyságát az általunk szerelt infraszálak spektrális összetétele határozza meg. A Saunaline által használt technológiai újításoknak köszönhetően pedig infraszaunáink üzemeltetése rendkívül gazdaságossá válik.

36.jpg

Minél rövidebb hullámhosszú a sugárzás, annál mélyebbre képes bőrünkbe hatolni, így biztosít nagyon intenzív és hatékony izzadást. A Philips fejlszetésű Dr. Fischer Vitae sugárzók a teljes hullámhossz tartományt lefedik, (rövid, közép, hosszúhullám) ellentétben a korábbi fejlesztésű termékekkel, melyek csak közép és/vagy hosszúhullámot generáltak. Ezek a korábbi termékek 0,5-2mm mélységig voltak képesek bőrünk rétegeit átmelegíteni, miközben a Vitae sugárzók rövidhullámú infratartománya 5-6mm mélységben melegíti át a testet, így eredményezve sokkal hatékonyabb méregtelenítést és izzadást.

Az általunk alkalmazott halogéntechnológia egyedülálló tulajdonságai, ellentétben a kerámia, karbon vagy lapsugárzókkal: azonnal élvezhető, nincsen felfűtési idő, teljes spektrumú. A távozó izzadságunk több méreganyagot tartalmaz, mivel bőrünk mélyebb rétegeiből izzadunk, ahol ezen méreganyagok megkötődnek. Kevesebb időt vesz igénybe egy szaunázás(20-30 perc)

Infrakabinjaink minden tekintetben megfelelnek a legmagasabb technikai elvárásoknak. Készülhetnek fából, üvegből, téglából, egyedi méretekben és formavilággal, kültéren, kertben, fedett teraszon, tetőtérben, fürdőszobában, tulajdonképpen bárhol! Nincsen technológiai akadálya!

Kérje ajánlatunkat az árajánlat kérő űrlap, vagy a kapcsolat menüpontban található üzenet segítségével, vagy telefonon, visszahívjuk Önt!