Rekreáció

Ha a definíciót szeretnénk használni a szó értelmezésére: - A szabadidő hasznos eltöltése - Azonban ez jóval többet takar, lássuk csak!

Modern világunknak egyik legdinamikusabban fejlődő iparága a szépségipar.

Tudatos táplálkozás, sport, egészségmegőrzés, fogyás, méregtelenítés, hogy csak pár vezető, legnépszerűbb témakört említsünk. Ezek tágabb értelemben a modern 21. századi "munkásember" munkaerő visszaállítását, regenerálódását segítik.84.jpg

Az ipari forradalom óta nagyot fordult a világ. Akkoriban a munkáltatók, gyárak vezetői felismerték, hogy a munkásember munkaerejét, munka iránti lelkesedését csúnya szóval élve vissza kell állítani. Egészségükre oda kell figyelni. Megjelent a közétkeztetés a gyárakban és a tömegsport. A szabadnapokat pihenéssel, piknikkel, parkokban való családi együttlétekkel, kirándulásokkal tették élvezetesebbé.

Manapság ezt konditermekben, wellness hétvégéken, családi sportnapokon, aerobik edzéseken, baráti sportrendezvényeken, az új trendeknek megfelelő táplálkozással, tudományos alapokra helyezett információ áradatban végezzük!

Ennek az új világnak, ősi és évszázados régi hagyományokra visszatekintő kiegészítője és/vagy fő eleme a szaunázás, melyet egyre szélesebb körben használnak világszerte, jótékony és relaxáló hatásai miatt! (lásd: élettani hatások)

Vissza a hírekhez